Dance, dance, it’s victory time!

Prima mea victorie..hm.. Mi-e dificil sa recunosc momentul, dar eu asociez victoria cu starea de pace si armonie. Ele imi dau putere de a merge mai departe.

Cred ca, in toate momentele am fost victorioasa. Chiar daca ”am gresit”, eu tot il consider un eveniment victorios pentru ca asa pot invata, si inerent ma pot dezvolta.

Victorioasa sunt atunci cand imi inving demonii. Atunci e prima mea victorie, de dimineata, cand nu las gandurile sa ma controleze.

Alte victorii sunt cele legate de sentimentul de impacare, pe care il dobandesc dupa ce sunt capabila sa iert. E cu adevarat o victorie sa stii sa ierti. Din vesnicie in vesnicie, iertarea cred ca imi purifica haina spirituala, si ma ancoreaza catre starea de ataraxie totala.

Beatitudinea victoriei, stiu ca o poti regasi oriunde. Fie in extazul unei vesti suprinzatore, fie in punctul culminant al unui meci, sau chiar dinaintea rasaritului. Totul  e o victorie. Imagineaza-ti cum este sa ridici printr-un simplu gest colturile gurii a 500 de copii. Cum te-ai simti?  Ar fi misto, nu? Pai, cam poti face asta. Anul 2018, e plin de surprize. Anul acesta se desfasoara a 3 editie a campanie  ”Mingi in scoli”, prin intermediul careia campionii handbalului romanesc vor primi echipamente sportive. Intra aici pentru a afla mai multe :http://mingiinscoli.ro/

Daca ar fi sa aleg apogeul victoriei mele, cred ca ar fi acel moment cand m-am simtit doborata. Momentele de asemenea natura, ma hranesc si ma slefuiesc totodata. Implacabilul sentiment de dezamagire este convertit intr-un sentiment al pretuirii vietii si al celebrarii. Practic ori de cate ori folosesc psihologia inversa in situatii negative ma simt victorioasa. Eu sunt capitanul navei, deci eu raspund de ceea ce se intampla la bord.

Sursa foto: https://www.theedgesusu.co.uk

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.