Apa rece de izvor si sportul necoplesitor

Poate te-ai întâlnit vreodată cu întrebările existențiale privind consumul minim a 2 litri de apă de zi. Poate.. Si stii ca peste tot ni se recomandă să bem apă ..cat mai multa..pentru a fi hidratați..

Dar, tu care crezi tu că sunt beneficiile reale pe care consumul regulat de apa le poate aduce?

În primul rand, știi și tu asta, apă este sursa vieții. Fară apă cam mori. Asta e toată ideea. Nu vreau să iți aduc aceleași informații pe care deja le ai pentru că sunt conștienta că știi lucrurile astea legate de papa. Noi suntem 75% apă, apă are memorie ..etc.

Dar, iti pot spune ce am observat la mine:

1.Apa mă hrănește atât fizic cât și spiritual.

2.Apa aia rece de munte. Auuleu.

3.Apa îmi purifică toate bazaconiile pe care le am în cap.

4.Apa mă liniștește (Nu stiu daca ai experimentat meditația având pe fundal sunetul unui iureș, dar iți spun că e mișto tare.

5.Apa e unul dintre cele cinci elemente care mă ajută să am o minte limpede și clara. Încă un lucru care mă menține vie și mă hrănește cu adevarat este sportul. Indiferent că e vorba să merg pe-afară, să merg la sală, sau să fac un cardio prin casa. Și de fiecare dată am nevoie de niste apa bună că să pot să îmi armonizez tot Universul interior.

Acum vezi tu ca in ziua de astazi e cam greu sa stii ce fel ce apa poti consuma. Sunt 111110082 de firme de piata care iti ofera ba apa adusa de zane, ba coboara un cerb si iti aduce nu stiu ce (pardon..aia era bere), in fine ai prins tu ideea. Vreau si eu o sticla de apa de calitate. Si printre cautarile mele am gasit apa Stanceni. Are un conținut bogat în minerale, în special sodiu, calciu și magneziu, oferind o hidratare optimă și susținând buna funcționare a organismului.? Are?!..Are..bun..atunci punem in cos. Daca vrei mai multe detalii ai aicisa un link catre pagina lor: https://romaqua-group.ro/brands/stanceni/

Revin puțin la sport. Dacă nu ai motivație sau nu știi ce grupe de mușchi vrei se lucrezi aplicația celor de la adidas training chiar e supeeer utila. Poți să iți faci tu singur un workout, alegi cate minute vrei să faci exerciții și ce grupe de mase musulare vrei se le ”aprinzi” și de asemenea nu ai nevoie de niciun echipament adițional pentru ca vei lucra doar cu propriul tău corp. Pe lângă toate astea aplicația e gratuită, iar febră musculară e garantată!

Lasa la o parte prostiile . Incepe sa faci putina miscare in casa si sa bei si tu niste apa de Doamne Ajuta si trece si peste COVID-19. Ti pup!

Sursa imagine reprezentativa :http://Photo by mrjn Photography on Unsplash

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.