About me

Paradoxal, dar cuvintele nu ma descriu, si niciodata nu au facut-o.

Ca sa trecem in revista anumite lucruri despre cine sunt eu, voi mentiona cateva aspecte:

1. Sunt om inainte de toate care iubeste, care tipa cat il tin plamanii pe imas, si care adora salata de vinete cu ceapa pusa pe o bucata de painea de-abia scoasa din cuptorul bunicii. Vacantele mi le-am petrecut acolo, la tara, so don’t judge me.

2.Iubesc sa citesc.

3.Sunt curioasa sa cunosc oameni diferiti.

4.Sunt foarte vorbareata. Cine ma cunoaste cu adevarat stie despre ce vorbesc.

5.Sunt motivata de negativism. Orice eveniment negativ din viata mea il convertesc. E ciudat, dar asta ma impinge sa fac o gramada de-a chestii. High on life!

6.Imi place adrenalina, si deseori imi place sa  o amplific.

7. Cred in Dumnezeu! Si aici nu mai am ce enunta dacat faptul ca …”Dacă mă încred în Dumnezeu şi El există, câştig infinit. Dacă mă încred în Dumnezeu şi El nu existănu pierd nimic. Dacă nu am încredere în Dumnezeu şi El există, pierd infinit. Dacă nu am încredere în Dumnezeu şi El nu există, iarăşi nicio pierdere”. Adica nu am nimic de pierdut daca cred.:)

8.Plimbarile lungi si dese sunt my guilty pleasure.

9.Ma uit la London Real. Nu, nu e un serial:)).

10.Sunt o fire cameleonica, dar intotdeauna imi mentin principiile si valorile căci, ele ma ghideaza.

11.Sunt o persoana matinala, doar daca ma pun la somn la ora potrivita.

12.Meditez dimineata.

13.Am cateva melodii pe care le ascult in mod obsesiv. https://open.spotify.com/user/cbjlvb1sfvmqlah7ivzasj6ia/playlist/6eorsb8LI0wNBxWIi2WB3I?si=udYOPVV-TFugZdM_jMl8OA. Asta e playlist-ul.

14. Iubesc sa ma dezvolt si sa incerc tot soiul de lucruri. I have to taste it all to know what i like!

15. ”Inima sus”-C.Necula. Nu o sa uit niciodata aceste 2 cuvinte emblematice care mi-au vindecat ranile. Multumesc parinte Necula!  U saved me!

16. Nu imi plac oamenii care se plang. Deci daca te aud cu ” e foarte greu, nu cred ca se poate”, ” nu am  timp pentru asa ceva”, ”stii..conditiile in care ma aflu”…etc. o sa-mi pun serios intrebarea : ”De ce mai existi in viata mea?”. Am nevoie de pozitivism in jurul meu, nu de oameni care se plang de nu stiu ce chestii.

17. O sa ma iubesti, pentru ca sunt o dulceata de fata:)).

C’est fini.